Over Ons MET MUZIEK


Met Muziek wordt verzorgd door Jacob Vlijm en Henriëtte Meijer. Ze zijn al jaren bekend in het muziekonderwijs. Behalve de lespraktijk in Zwolle Zuid zijn ze met veel succes uitgebreid naar Stadshagen, in het Cultuurhuis aan de Werkerlaan 1, 8043 LT Zwolle.

Jacob Vlijm heeft concerten in binnen- en buitenland gegeven zowel solo als in kamermuziek-verband. Hij is hoofdvakdocent gitaar aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Verder begeleidt hij masterstudenten in podiumprojecten. Als organisator van het Internationaal Gitaarfestival Zwolle heeft hij een plek gecreëerd waar amateurs, studenten en beroepsmusici met elkaar in contact konden komen. Nu met Met Muziek hoopt hij dat hij meer mensen van jong tot oud, van beginner tot gevorderde kan enthousiasmeren en deelgenoot maken van de klanken van, zoals hij zelf zegt, het mooiste instrument van de wereld.

Henriëtte Meijer is enthousiast pianist, begeleider en gediplomeerd pianodocent met een ruime ervaring. De persoonlijk begeleiding in de muzikale ontwikkeling van een cursist staat voor haar hoog in het vaandel. Muziek is meer dan alleen klank. Het is een combinatie van geluid, beweging, beeld, en vorm. Bij Met Muziek verwerkt Henriëtte Meijer deze ingrediënten in haar lesmethodes gericht op jonge cursisten op een manier die aansluit bij hun belevingswereld. Bij volwassen cursisten komen alle aspecten van de muziek ruim aan bod, waarbij rekening wordt gehouden met de persoonlijke muzikale voorkeur.

logo logo