Educatief MET MUZIEK


Behalve dat kinderen veel plezier beleven in muziek, bevordert muziekles onder andere taalontwikkeling, sociaal gedrag, concentratie en de motoriek. Muziek is meer dan alleen maar klank. Het is een combinatie van geluid, beweging, beeld en vorm. Bij Met Muziek worden deze ingrediënten verwerkt in lesmethodes gericht op jonge kinderen met behulp van elementen uit het dagelijks leven.

Dreumes Met Muziek
Voor dreumes van 12- 24 maanden, samen met een ouder/verzorger. De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen van 45 minuten en wordt door het jaar heen aangeboden.

Peuter Met Muziek
Voor peuters van 2 tot 4 jaar, samen met een ouder/verzorger. De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen van 45 minuten en wordt door het jaar heen aangeboden. Wil je een keer uitproberen en kennismaken? Kom dan naar een Sing-In die we een paar keer per jaar houden! Zie het nieuws op de website.

Kleuter Met Muziek
Een leuke cursus speciaal voor kleuters (groep 1 en 2 van de basisschool). In 8 lessen maken de kinderen spelenderwijs kennis met elementaire muzikale begrippen als hoog, laag, hard, zacht, kort en lang. Ze zingen liedjes, doen spelletjes en begeleiden liedjes met bijvoorbeeld klanken van instrumentjes of met geluiden uit hun belevingswereld.
Wil je een keer uitproberen en kennismaken? Mail: info@met-muziek.nl of bel: 038-4657134.
logo logo